[珠海|中山|顺德] 莲花世纪

去左四樓按完個正骨保養套餐就叫服務員搵個普通JC..講明要後生既服務員自然識做
囡囡唔算係好靚但一定叫後生同白淨
一開始見我係啱啱按完就狂問我頭先係咪淨係按有冇其他野做(頭先正骨JC係大媽可以做乜野呀)
我冇同佢講太多但佢一直問我係咪第一次黎呀咁我就知佢係機師啦
所以我都俾機會佢按完頭同手就叫佢按腳

果然佢一直攻擊我細佬..撞幾下就硬左..佢都直接問要唔要HJ
問佢幾錢佢話都可以啦咁就叫佢開始
我仲叫佢除左個BRA佢又肯喎..咁我就望佢真空黎幫我打
佢又叫我揸佢個波咁會HIGH D..但佢唔明白我叫佢除BRA真空按
就係要欣賞呢個意淫既畫面..就同佢講唔洗住啦陣間再揸

隔左陣就隔住件工衣揸佢..原來都幾大波喎..著住件工衣真係睇唔出
之後仲伸埋入佢件衫入面揸..竹荀..細的..正啊
最後準備衝刺..直頭叫佢拉高件衫..烏低身對波露出
佢邊打我邊揸..最後出哂超多..因為感覺真係好正

之後佢仲問我有冇喺度開過大..我話冇啦乜你有咩
佢話都未試過(你信唔信?)仲話下次可以去6樓嗰度D房隱敞D
我咁多要求佢都好樂意配合所以俾左RMB150佢
號碼路發

身材不错看起来

囡囡唔算係好靚但一定叫後生同白淨

看帖回帖是一种美德

看帖回帖是一种美德

一种强大女用崔 情yao 见效快效果好,本品颜色为无色无味,可迅速溶于各种饮料中。女士饮用本品后,大 腿内侧酥 麻,全身发热,内 阴 发 痒急不可待与您共渡爱河。百 度搜 浪硕曼 可见